thomas fierens en kris verdonck

Een ontstoppingsdienst die je kan vertrouwen

ontstoppingsdienst geel 24 op 7 dagen bereikbaar

Heb je last van een verstopte afvoer, riolering of andere leidingen? Geen nood, want Ruimingsdienst Thomas & Kris staat voor je klaar. We zijn dé ontstoppingsspecialist die je nodig hebt voor snelle, effectieve en klantgerichte oplossingen. Preventief kunnen we ook een reuk- en geurinspectie uitvoeren.

Onze ontstoppingsdienst

Bij Thomas & Kris voeren we ontstoppingswerken uit op alle niveaus. Of het nu gaat om een kleine verstopping in huis of omvangrijke problemen in een groot complex, wij hebben de ervaring en de expertise om het probleem snel en efficiënt te verhelpen.

Open en duidelijke communicatie

Vertrouw op Ruimingsdienst Thomas & Kris als jouw ontstoppingsdienst

Ontstoppingsproblemen zijn meer dan alleen een ongemak – ze kunnen ook schadelijk zijn voor je woning of bedrijf. Daarom bieden we bij Thomas & Kris een service die je kunt vertrouwen, op een manier die bij jouw schema past. Geen stress, geen gedoe, alleen snelle en effectieve oplossingen voor al jouw ontstoppingsproblemen.

Wij begrijpen dat een verstopping zich niet aan kantooruren houdt. Daarom staan we 24/7 voor je klaar, ook in het weekend en op feestdagen. Bij dringende gevallen zijn we slechts een telefoontje van je verwijderd, altijd klaar om je te helpen.

Van ons kan je altijd een open en duidelijke communicatie van ons verwachten. Wij geloven in transparantie; we leggen je duidelijk uit wat het probleem is, wat de mogelijke oplossingen zijn en hoe we deze gaan toepassen. We betrekken je in elke stap van het proces, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Kwaliteit, keer op keer

We streven ernaar om een service van hoge kwaliteit te leveren. We willen niet alleen dat je probleem wordt opgelost, maar we willen ook dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Daarom werken we snel, efficiënt en met aandacht voor detail. We respecteren je eigendommen en ruimen na afloop netjes op.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie over onze diensten. Ruimingsdienst Thomas & Kris, jouw partner in ontstoppingsdiensten.