thomas fierens en kris verdonck

Over ons

ontstoppingsdienst geel 24 op 7 dagen bereikbaar

Welkom bij Ruimingsdienst Thomas & Kris, jouw toegewijde partner voor een reeks essentiële diensten, waaronder het reinigen of ledigen van septische putten, ontstoppingsservice en loonwerken. Als bedrijf combineren we jarenlange ervaring met de nieuwste apparatuur en een team van deskundige professionals om onze klanten te bedienen, zowel particulieren als bedrijven.

24/7 paraat en duidelijke communicatie

In een wereld waar problemen zich niet aan kantooruren houden, staan wij 24/7 paraat om je verder te helpen bij dringende problemen, ook tijdens het weekend en op feestdagen. Daarnaast zijn we toegewijd aan open en duidelijke communicatie. Wij leggen uit wat het probleem is, hoe we het gaan oplossen en we betrekken jou in elke stap van het proces.

Echt vakmanschap aan eerlijke prijzen!

Onze diensten

Je kan bij ons terecht voor een zeer uiteenlopend aantal diensten, gaande van het ruimen van je septische put of beerput tot het ledigen en reinigen van je zwembad, vijver, regenwaterputten, kelders…

Regio Geel - Duffel: septische putten en ruimingswerken

Septische put reinigen of ledigen

Het onderhouden van je septische put is essentieel voor de leefbaarheid van je huis of bedrijf. Ons team biedt een grondige reiniging en lediging van je septische put om problemen zoals verstoppingen, overlopen en onaangename geuren te voorkomen.
Regio Geel - Duffel: ruimingswerken en septische putten

Ontstoppingsdienst

Verstopte afvoer, riolering of andere leidingen? Geen nood. Wij zijn de ontstoppingsspecialisten die je nodig hebt voor snelle, effectieve en bovenal klantgerichte oplossingen.
Regio Duffel - Geel: ruimingswerken en septische putten

Loonwerken

Als gepassioneerde experts in loonwerken bieden we topkwaliteit, of het nu gaat om landbouwwerkzaamheden, graafwerken of grondwerken. Onze ervaren team en geavanceerde apparatuur staan klaar om je te helpen.
Regio Duffel - Geel: septische putten en ruimingswerken

Andere diensten

Ook voor het bijvullen van je zwembad of vijver, het uitvoeren van een betrouwbare rioolinspectie en een reeks andere diensten, kan je op ons rekenen. Ben je onzeker of we een specifieke service kunnen bieden? Neem dan zeker contact op. We bespreken graag alle mogelijkheden met jou.